Za carpetshaggy rugchinese aubusson rug kina Starinski Čvoraste Spavaća soba Izbezumljeni Knittingchinese aubusson rug

13 517.19 kn

Tepisi i Prostirke

sku: w95603

  • Oblik: Pravokutnik
  • Naziv: emilrugs.com
  • Inženjering: Ruka Je Vezan Čvor
  • Vrsta uzorka: prugasta
  • Broj modela: гк85мсавыг7ых
  • Materijal: Vuna / Svila
  • Stil: Prugasta
  • Korištenje: Početna, Hotel, Spavaća soba, Ukrasni, Poslovni
  • Dizajn: AUBUSSON
  • Mjesto: Dnevni boravak
  • Stil pranja: Ručno pranje

Oznake: tepih od bazge, žene tepih, mekani tepisi kina, okrugli tepisi kina, ковровый osoba, jeftini tepisi kina, aleksandar руг, nesigurnim hlače, neodređeno cosplay, tradicionalni kineski tepih

vuneni francuski tepih o automobilu napravio Debeli Plišani tepih Savonnerie Tepih po mjeri

Kao što je učinjeno:stroj je napravljen

Oblik:Pravokutnik

Novi s oznake: potpuno novo, netaknuto i неношеный predmet (uključujući ručne izrade proizvoda) u originalnom pakiranju (na primjer, u originalnoj kutiji ili torbi) i/ili s priloženom originalne oznake.Cm. Sve utvrđivanje uvjeta - otvara se u novom prozoru ili kartici...Više o uvjetom da To nije tepih na raspolaganju.Mi изготовим za vas novi tepih na vašem nalogu.

Ako želite da odaberete određene boje, možete nam poslati uzorke tkiva i naši dizajneri će pokupiti ih za vašeg tepiha.Kutni uzorak će biti proizveden i isporučen na vas.Vidjet ćete da ćete, čak i prije nego što je vaš tepih će biti na ткацком razboju.Nema iznenađenja.

Molimo, kontaktirajte nas za više citat, ako vam je potrebna drugu veličinu ili boju.

Kvalitetne uzorci su dostupni za slanje da biste bili sigurni da vam se sviđa naša kvaliteta prije naručivanja.

Opis proizvoda * stroj je napravljen baš kao što je to bilo u Francuskoj prije mnogo stoljeća * To je tocno, a ne imitacije * 100% novi zeland vuna * Pamučna osnova * Vuneni materijal je odličan za otpornost na mrlju i životno zadovoljstvo

Imajte na umu da tepih nije bio idealno ravan, kada su napravljene ove slike.Nakriv linije u tepih-to nije kvar, nego samo rezultat linija prijeloma na tepihu zbog toga što on nije položili savršeno točno.Nabor će nestati nakon nekoliko mjeseci.

Želite tepih po mjeri? * Dostupni nestandardne konstrukcije. * Dostupne su nestandardne dimenzije * Dostupni nestandardne boje * Napravite tepih iz snova, šalje nam sliku * nastojimo kvalitetnih proizvoda, i da je vaše zadovoljstvo je zajamčeno 100%!

Dizajneri i trgovci su više nego dobrodošli.Ovaj tepih može biti izrađena po mjeri, ako vam je potrebna druga veličina.Dizajn također može podesiti.Ne postoji ograničenje bilo kakve promjene, kao što su dodaci i isključenja.Na primjer, možete zamijeniti okvir za okvirom od drugog dizajna ili isključiti medaljon.Boje se također može prilagoditi individualno.Ako želite, uvijek možete uputiti nas uzorcima tkiva, čips boje, uzorke pređe i sl...možemo povezati ih na tepihu .Precrtano će se izvršiti kako bi bili sigurni da će krajnji rezultati odgovaraju vašim zahtjevima.

O francuski tepiha Савонери Tepiha савонери uglavnom tkalo za palača po posebnim narudžbama.Ovi projekti su nastali pod vodstvom umjetnika kraljevski dvor.Ti crteži, izrađen pod vodstvom umjetnika kraljevske dvorišta, sastojala se od naturalistički biljnih motiva, tom procesu i геральдических tehnike, kao i nekih arhitektonskih motiva.Mnogi tepiha перекликались sa elegantnim stropovima soba, za koju su naručili.Najveći razdoblje za савоньерских tepiha vrhunac u periodu od 1650 do 1789 godine. Francuski tepih Savonnerie-savršen pratilac za sobe s europskom ili tradicionalni namještaj i dekor.

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena