Ruksak 3D Wath dogs 2 haker

460.97 kn 322.72 kn

popust

sku: w68990

  • Vrsta uzorka: S printevima
  • Brend: Vsemayki.ru
  • Stil: Moderan
  • Sastav: Polyester

Oznake: ruksak выгуливает pasa, ruksak bungo dogs, ruksak za pse na uzici, jakna bay wath, ruksak limentos za pse, ruksak parablevar za pse, narukvice wath se, prozirne sat wath, prijenosna ruksaci za pse, pogledati man wath

Informacije o proizvodu

Prostran ruksak spasiti, kad stvari je mnogo, a ruke moraju biti slobodni.On je nezamjenjiv na izlete i šetnje, na dugom šetnjom i u školi.Široke trake raspodjeljuje opterećenje i podesiv po dužini.Print se nanosi po cijeloj površini, i ruksak izgleda istaknutih i stilski.

Detalji: našiven džep sprijeda, bočni džepovi, bez munja, ručka, podesive trake

Sezona: Демисезонный

Održavanje: prati na temperaturi iznad 40 stupnjeva.Glačati na temperaturi iznad 60 stupnjeva.Ne koristite izbjeljivač

Vrsta primjene: sublimacija tkanine

Sastav: 100% poliester

Servis Jamstvo kvalitete svi proizvodi na Tmall je certificiran za prodaju u Rusiji.Kurirske dostave Vršimo isporuku sa skladišta u Moskvi курьепом to vaše.Ako je vaša adresa, ne ulazi u doseg kurirske usluge, poslat ćemo naručiti poštom.Primanje naloga Prije otvaranja pošiljke u prisustvu kurira ili zaposlenika pošte, provjerite ga na oštećenja.Povrat robe * možete vratiti proizvod bez navođenja razloga u roku od 15 dana od dana primitka.

* Pod uvjetom očuvanja zaštitnog view and cjelovitost ambalaže, ça izuzetkom robe odgovarajuće kvalitete from postupnici, odobrila vlada Br. 55 OT 19.01.1998 and No. 942 OT 10.11.2011 (incl. Proizvode za osobnu higijenu i njegu ça dijete, dres, posuđe i sl.) and robe imaju individualno određene nekretnine.

Informacije o dobavljaču vlasnikom Levchenko Bosiljak A.

Državni registarski broj evidencije o registraciji državne persons in kao pojedinačni poduzetnik 315547600040251

Način rada Način rada trgovine: dvadeset i četiri Sata.

Римим послиба podršku:09:00 do 19:00 (веми)

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena