JaneVini Bling Crystal Ukras Za Kosu Sjajno Srebro Rhinestones Svadbene Krune Tiaras Bijele Okrugle Perle Ženske Vjenčanje Kape

460.89 kn 276.51 kn

Nakit Setovi i još mnogo Toga

sku: w6476

  • Paul: Žene
  • Oblik\uzorak: Krug
  • bruids haaraccessoires: vjenčanje pribor za kosu
  • Broj modela: SJEDIŠTE-124
  • tijara crown: accesorios para novia
  • kristalno pribor za kosu: pribor za kosu vjenčanje
  • Vrsta metala: Cink legura
  • Materijal: Metalne
  • Kruna Kraljice: vjenčanje pribor za kosu mladenke
  • Savršeno ili Moderan: Ультрамодные model
  • frizura za vjenčanje: svadbeni nakit za kosu
  • Tip proizvoda: Odjeća za kosu
  • Stil: Vintage
  • bruiloft haar pribor: gorski kristal pribor za kosu
  • diadema novia: svadbene frizure

Oznake: konj srebrna kuglice, srebro kuglice малефисента, obostrane srebrna kuglice, okosnicu srebrna kuglice, stara srebrna kuglice, regal srebrna kuglice, srebro kuglice marvel, silver okrugao lopta, kornjača srebrna kuglice, silver osoba zrna

JaneVini Bling Crystal Ukras Za Kosu Sjajno Srebro Rhinestones Svadbene Krune Tiaras Bijele Okrugle Perle Ženske Vjenčanje Kape

Milostiv podsjetnik:Molimo vas da pratite naše trgovine sa naše početne stranice, kako bi dobili veći popust.Hvala.

Promjer: 14 cm Visina: 7 cm

Savjeti kupca

1.Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.

2. Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativnu ili neutralnu ocjenu.Naša korisnička podrška vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.Bili smo ovdje da vam pomoći i nastojimo riješiti sva pitanja u roku od 24 sata.Ako niste dobili naš odgovor na vrijeme, molim vas, molim vas, ponovno pošaljite nam svoj e-mail, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.Unaprijed hvala na suradnji.

Plaćanje :

1. Potpuna uplata mora biti izvršena u roku od 7 dana od dana naručivanja.

2. Kupac je odgovoran za sve poreze i/ili naknadu, naplaćuju se po njegovom zemljom.

3. Primljeni načini plaćanja:

Sada možete platiti putem Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi i bankovnog transfera.U budućnosti na www.yellowpages.com.hr biti na raspolaganju više mogućnosti plaćanja.

Bilo kakva dodatna pitanja o plaćanju, molimo vas, pogledajte na ovom linku help.www.yellowpages.com.hr/payment_method.html to vam može pomoći .

Dostava:

1. Paket грузит što je prije moguće nakon vaše uplate, zračni mail stup će oko 20-45days, neke coutry će 20-60 dana, EMS(7-15 dana),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 workdays).

2. Obično, većina narudžbe se obrađuju u roku od 1-3 radna dana .Ali kašnjenje isporuke će se dogoditi, jer naše priče se mijenja u svakom trenutku, ako vam to treba hitno, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što provjerite količinu.Narudžbe moraju biti postavljeni prije 5 sati po istočnom vremenu, inače će ići na posao i sljedeći dan.

3. Potvrdite adresu i broj telefona koje ste nam ostaviti .Broj telefona je vrlo važno kako bi pošta mogla kontaktirati na vrijeme, pa vas stoga molimo da ga pažljivo, kako ne bi bilo nepotrebnih komplikacija i gubitke koji mogu donijeti.

4. 4. Klijenti su odgovorni za carinske pristojbe, uvozne pristojbe i naknade se naplaćuju ih okrug , jer je carinska politika u vašoj zemlji,molimo za razumijevanje.

POVRATAK:

Prihvatite povrat za bilo koji problem kvalitete,puni povrat će promatrati .

Molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja nakon primitka robe.

1. Roba može vratiti u roku od 3 dana zbog problema s kvalitetom ili krivo robe, ali, naravno, mi smo temeljito provjeriti sve proizvode prije pakiranja i potvrdili da su u dobrom stanju.Ako slučajno, mi ćemo povrat novca ubrzo nakon primitka robe.

2. Ne za povratak problema kvalitete, odgovornost klijenta za slanje i povrat robe.Mi ne pokrivaju nikakve predmete za štetu nakon uporabe ili oštećenja vodom, koji nam je teško prodati opet.

Pozitivne povratne informacije Povratne informacije je vrlo važno.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite pozitivan komentar za nas.Ako postoji bilo kakav problem, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativnu ili neutralnu ocjenu .Mi ćemo se baviti sa vama, riješiti bilo koji problem što je prije moguće.Hvala!

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena