53cm elektronski brojač Priručnik za lijepljenje tapeta tjestenina, ljepilo stroj

1 617.44 kn

Strojevi za

sku: w4196

  • Broj modela: Клеящая stroj
  • Stanje: Novo
  • Vrsta: Horizontalni

Oznake: poznati šivaći stroj, ljepilo čipke na nokte naljepnica, клеящая šivaći stroj, lijepljenje bannera, traper šivaći stroj, mada šivaći stroj, lijepljenje glodalica za drvo, klasifikacija šivaćih strojeva, lijepljenje srebrne folije, povezivanje mašine za pranje rublja

Savjeti: Kupac je odgovoran za carinjenje i plaćanje carine.Južnokorejski kupci, molimo vas da unesite vaš serijski broj: P ****** Indijski kupci, molimo vas da porezni id broj i KYC Ruski kupci, molimo navedite vaše ime i prezime

Specifikacija:

Materijal:Nehrđajući čelik i нанометровый ABS

Korisna širina tapeta:

Pakiranje: 1 kom. stroj 1 kom. mali nož za papir 1 kom. oštrica 1 kom. Montažni držač za papir 1 kom. Bijela spužva 1 kom. Rotirajući ploča 20 cm 1 komad Opruga pritiska 1 kom. Spojnica za kape

Zajednički problemi i rješenja za ljepilo strojeva:

1: Način za podešavanje debljine ljepila: Pripremite nekoliko glava обойного materijala (oko 20 cm).Podignite ljepilo štapići malo gore paralelno резиновому валику.U procjepu na sredini možete staviti 2 tapete, a zatim pritisnite ljepilo dolje.Ljepilo, izvucite pozadinu.Okrećite gumb za provjeru debljine ljepila. (Ako je ljepilo tanak, stavite 3 tapeta; ako je debljina debeli, stavite 1 desktop, podesite ovisno o situaciji)

2: Brojač se ne vraća na nulu: prvo kliknite mjerač za povratak na nula gumbu, a zatim lagano okrećite gumb, možete se vratiti na nulu.Nakon povratka na nulu ukapajte odgovarajuće ulje šivaći stroj u udubljenje nula gumb za riješiti problem od toga da se brojač ne vraća na nulu.

3: Gornji pritisak valjak kuca, papir ne ide, a ljepilo je više nego jedna strana: osnovni razlog je u tome što previše ljepila nakuplja između gumenim valjkom i прижимным kotačićem, što će dovesti do toga da gumeni valjak će skočiti, papir ne ide, postoji više od jedne strane ljepila.U to vrijeme smo još uvijek sadrže nam je broj ljepila, broj ljepilo ne može biti mnogo, ljepilo gust i debeo, da se kontroliše, što je više moguće i tanak, broj ljepilo malo, mnogi problemi su riješeni.

4: Strogo je zabranjeno dizati pritisak valjak ručno.

5: Na резиновом videu ima ljepilo.Zabranjeno pritisnite gornji valjak izravno na vrhu.Sredina treba da se vodi tapete širine 53 ili 70 cm, koji se također mogu spriječiti koroziju ljepila gumenim valjkom.

6. Kada se stroj ne koristi, isperite čistom vodom. (Zimi ne zaboravite umivati toplom vodom, kako bi se spriječilo širenje i deformacije.) Osim ljepilo od nehrđajućeg čelika Cao i zida ploču s obje strane, ostalo treba trljati uljem, kako bi se produljiti vijek trajanja stroja. .

Način rezanja papira na pozadinu:

(1.) Običan papir: (potreban je brojač) Pričvrstiti desktop potrebno je na visini zida +10 potražite na Primjer, ako je visina zida iznosi 2,5 metara, onda možete obrezati pozadinu na 2,6 metara.

(2.) Paralelno par boja: (ne trebate koristiti brojač, možete pogledati na slika pozadina direktno) na Primjer: visina zida iznosi 2,55 m, udaljenost između boje-53 centimetra, a udaljenost između boje-5 cm. (Dodatnih 10 cm Samo obrezivanje) dakle, dužina jednog lista papira = 53 cm * 5 = 2,65 m, tako da, kada očitavanje čine 2,65 metra, možete ga rezati.Kada cut desktop, pogledajte u mozaik točke tapeta, pokušajte to učiniti tako da se svaki list papira koji je bio разрезан u jednoj i istoj točki cvijeta.Kada se primjenjuju na zid, 2-5 cm iznad pozadine освободятся.Kao takav može koristiti papir s različitim razmakom između boja.

(3.) Nebitna cvijet: (Nema potrebe koristiti metar, izravno pogledajte slika pozadina) Prvo otvorite 2-3 bulk pozadinu oko metar pet, položi pločice u čistom mjestu, potražite slika uzoraka.Zapamtite sjecište dvaju обойных uzoraka.Zatim izmjerite udaljenost do cvijeta, način je isti kao i gore.

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena