Visokokvalitetno ulje na platnu Reprodukcija na platnu Krajolik u Arles (1888) Polja Гогена ručno oslikana

905.77 kn

Kućni Dekor

sku: w210066

  • Oblik: Singl
  • Stil: Импрессионист
  • Srednji: Ulje
  • Način kadra: Bez okvira
  • Materijal: Platno
  • Rama: No
  • Vrsta: Ulje na platnu
  • Inženjering: Ručno Oslikana
  • Referentna baza: Platno
  • Naziv: Земалу
  • Teme: Krajolik

Oznake: panoa Arles, tkanina mit miro, tkanina mit zabrana, tkanina mit ичи, the saint seiya cosplay, mit vrećaste hulahopke, odijelo сейя mit, nosač saint seiya, case arles tratinčice, tkaninu, uspio mit

Eugène Henri Paul Gauguin (/ɡoʊˈɡæn/; francuski: [øʒɛn ɑʁi pɔl ɡoɡɛ]; 7. lipnja 1848 – 8. svibnja 1903) - Francuski slikar.Loše do same smrti, Gauguin je sada poznat po svojim eksperimentalnim pomoću boja i sintetičkog stila, koji se jasno razlikovao od njega .Do kraja svog života on je proveo deset godina u Francuskoj Polineziji, a većina njegovih slika tog vremena prikazuju ljude ili krajolik ovog područja.

Njegova kreativnost je imalo utjecaj i na francuski i mnogih suvremenih umjetnika, kao što su I. Umjetnost Гогена je postao popularan nakon njegove smrti, djelomično zahvaljujući naporima art dealer Амбруаза Воллара, koji je organizirao izložbe njegovih radova u kraju svoje karijere i pomogao je organizirati dvije važne посмертные izložbe u Parizu.Gauguin je bio važna osoba u tom pokretu kao slikar, kipar, graver, keramike i pisac.Njegov izraz inherentne predmeta smisla u svojim slikama pod utjecajem перегородчатого stila, koji je utro put do пасторалю i njegov povratak na njega.On je također bio najutjecajniji zagovornik graviranje na drvetu i graviranje na drvetu kao vrsta umjetnosti.

Gauguin je rođen u Parizu u obitelji Кловиса Гогена i Алины Marije Шазаль 7. lipnja 1848. Njegovo rođenje poklopilo u toj godini s revolucionarnih previranja u cijeloj Europi.Njegov otac, 34-godišnji liberalni novinar je došao iz obitelji malograđanskih poduzetnika, проживавших u Orleansu.On je bio prisiljen pobjeći iz Francuske, kada je novina za koje je pisao, bio je potisnut francuskim vlastima.Majka Гогена je 22-ogodišnja kći Andre Шазаля, гравера, i Flore Tristan, pisca i активистки ranih socijalističkih pokreta.Njihova unija je završila, kada je Andre napao svoju suprugu Floru i osuđen je na kaznu zatvora za pokušaj ubojstva.

Baka Polja Гогена po majci, Flora Tristan, je незаконнорожденной kćeri Terezije Лэсней i don Mariano de Тристана Москозо.Pojedinosti obiteljskog podrijetla Terezije nepoznata; njezin otac, don Mariano je španjolski plemićkih i драгунским časnik.Članovi bogate obitelji Тристана Москозо zauzimali su utjecajne pozicije u Peruu, ali neočekivana smrt don Mariano повергла ga gospodaricu i kći Flora u siromaštvo.Kada je brak Flore sa Andre propao je podnio peticiju o malom novcu naselja i dobila ga od peruanski rođaka svoga oca.Ona отплыла u Peruu u nadi da će povećati svoj udio obiteljskog statusa Тристана Москозо.To je tako i ne bi dogodile, ali to je uspješno objavio je popularan pratiti esej o njegovim avanturama u Peruu, koji je označio početak njegove književne karijere u 1838. Budući da je snažan zagovornik ranih socijalističkih društava, baka Гогена po majci pomogao postaviti osnove revolucionarnog pokreta 1848.Dok je pod nadzorom francuske policije i pate od iscrpljenosti, umrla je u 1844. Njezin unuk Paul "idolized svoju baku i do kraja života čuvao kopije njegove knjige".

1850 Кловис Gauguin zajedno sa suprugom Алиной i malom djecom otišao u Peru u nadi da će nastaviti svoju журналистскую karijeru pod okriljem južnoameričke odnos njegove supruge.Umro je od srčanog udara na putu, i Alina je stigao u Peru udovica s 18-mjesečnim Poda i ga 2 i pol godina, sestra Marie.Majka Гогена upoznala svog двоюродного djeda po očevoj strani, čiji brat je ubrzo morao uzeti je za predsjednika Perua.Prije šest godina Paul dobio povlašteni odgoj okružen нянек i sluge.On je sačuvao živu memoriju o tom razdoblju svog djetinjstva, koji je usadio mu je "trajan dojam Peru, преследовавшие ga ostatak svog života".

Opis ulja na platnu: 100% ručno oslikana na platnu, ne print, ne plakat.Sve reprodukcije izrađene u visokoj kvaliteti.Samo platno, bez натяжки i okvira.Kontaktirajte nas uz naknadu, ako želite обрамить ili rastezanje. 100% povrat novca zajamčen.Jednostavna pravila povrata.Veleprodajna cijena, veliki red, veliki popust.Cijeli vodeni pečat ili ime izvođača na slici ne će biti prikazan na gotovih slici.Molimo, označite na svoj red, ako želite da se prijavite ime umjetnika Međunarodni standard veličine : 20 "x 24" ( 50x60 cm), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30 x 40" ( 75x100 cm), 36" x 48 "(90x120 cm), 40 x 60" ( 100x150 cm), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm), sve pojedinačne veličine su dostupne .

Korisničke slike ( slike na platnu, slike na platnu ) : vi samo trebate nam poslati svoju sliku ili fotografiju koju želite slikati, i recite nam željenu veličinu.Mi ćemo vam poslati ponudu, uključujući troškove dostave do vrata.Narudžba potvrđena.Ostavite nam svoju pravu adresu za isporuku i kontakt telefon.Mi ćemo vam poslati završenu slike fotografiju putem e-maila za potvrdu prije slanja.Promjene mogu biti izrađene, osim ako vas nisu zadovoljni neke detalje na slici.Brod pošiljke, obavještavamo vas broj za praćenje.Kada je dobio sliku,ako ima bilo kakvih problema,javite nam se slobodno,mi ćemo vam odgovoriti u roku od 12 sati.

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena