TA8262HQ maksimalna snaga 43W4 kanala audio snaga IC

492.09 kn 423.23 kn

Video igre

sku: w1944

  • Broj modela: TA8262HQ
  • Kompatibilan Marka/Model: Nema
  • Naziv: ЧЖУНСЯНТАЙ

Oznake: audio kodek ic, punjač ic power, str power ic, napajanje ic ld, mamba napajanje ic

1.Imamo mnogo različitih vrsta robe (sve u jednoj trgovini),i što je još važnije ,dobijete najnižu cijenu uz visoku kvalitetu .

2.Ako kupujete veće količine, molimo vas, kontaktirajte nas .Kupite više detalja.koristite gumb "Dodaj u košaru", a mi ćemo učiniti popust za vas.Ako vam nešto zatreba,možete me kontaktirati, jer većina od njih smo do sada nisu objavili na Internetu.

3.Možemo brod na vas zračnom poštom stup Kita DHL / UPS/ EMS /FedEx / TNT... .Za zemlje i regije, gdje EMS ne može isporučiti,molimo odaberite drugi načini dostave.

4.Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve nezgode, kašnjenja ili drugih pitanja koja su u nadležnosti službe za dostavu.

5.Sve uvozne pristojbe ili naknade su odgovornost kupca.

Povrat i Zamjena

1.Ako proizvod koji ste kupili u našoj trgovini, nema savršenog kvaliteta, što znači da on ne radi u elektroničkom obliku u skladu sa specifikacijama proizvođača, jednostavno se vratite nam ga za zamjenu ili povrat novca.

2.Svaka roba mora biti vraćena u svoje prvobitno stanje, da imaju pravo na povrat novca ili zamjenu.

3.Kupac je odgovoran za sve nastale troškove dostave.

4.Ako imate bilo kakvih pitanja, ne 100% zadovoljni , molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostaviti negativne povratne informacije, koju ćemo vam odgovoriti putem e-maila u roku od 24 sata .

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena