Blok making machine Полуавтоматный Неубедительный određeni cigle, cementa Čini najnižu cijenu stroja

194 863.23 kn

Strojevi za

sku: w1423

  • Dimenzije(D*Š*V): 5360*2700*2680мм
  • Način: Hidraulički tlak
  • Sirovina: pijesak, GLINA, TLA, i beton, cement i tako dalje
  • Osnovne komponente: PLC, motor, Motor
  • Cigla sirovina: cement
  • Primjenjive industrije: Trgovine građevinskog materijala, Proizvođač
  • Kom/press-obrazac: Пустотелые blokovi 400х200х200
  • Video izlazni-pregled: Daje se
  • automatski: DA
  • Jamstvo na osnovne komponente: 1 godina
  • Mjesto podrijetla: Kina
  • Ključne točke prodaje: Jednostavnost rada
  • Vrsta marketinga: Običan proizvod
  • Težina (KG): 11000 kg
  • Garancija: 1 godina
  • Ključne riječi: Automatski stroj za oblikovanje blokova Cementa
  • Certifikacija: CE
  • Proizvodni kapacitet (kom/8 sati): 12000 pcs/8hours
  • Stanje: Novo
  • Obrada: Keramička Formiranje Stroj
  • Napon: 380v, 50Hz
  • Protokol ispitivanja opreme: Daje se
  • Naziv: Automatsko Cigle Od Gline Što Stroj
  • Naziv proizvoda: Auto Zaštita Making Machine
  • Lokacija izložbena dvorana: Nema
  • Vrsta kalupa: Šuplja cigla, Бормальский Cigle, i tako dalje
  • proizvodi: Betonski Bloker blokovi
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)

Oznake: šivaći stroj nagoya 5650, blok jk, izrada gipsanih ukrasa, izrada тротуарных oblika, сращивание blokova, stroj za obradu rubova blokova, kina mešalice za beton, šivaći stroj atlas levy, gradivni blokovi slim blocks, njemački blok

Cijena je samo za referencu, određena cijena se temelji na vašim zahtjevima i luci odredišta, molimo, kontaktirajte nas za detaljnije informacije o proizvodu i cijenama

Hidraulička automatska čvrste Cement Betona Асфальтоукладчика Pijeska letenje pepeo šljaka Blokiranje Opeke šuplje zgrade making machine Priroda proizvoda

"Keramička stroj" - to je mehanička oprema za proizvodnju i proizvodnju opeke.Obično, kameni puder, leteći pepeo, šljaka, šljaka, šljunak, pijesak, voda i sl. se koriste za dodavanje cementa kao sirovina za proizvodnju opeke s pomoću hidrauličke snage, vibracijskih snage i pneumatskih snage.

težina 2800kgs veličina 2260x1500x2380mm snaga 18.5 kw napon struje 380v ili uskladiti svoje potrebe pritisak dizel/benzin egine/električni motor certifikat ISO9001:2008,CE napajanje diesel/benzin egine/električni motor u boji po vašem zahtjev гарантированность 1 godina

1. To je mehanička oprema hidraulični kontrolirana PLC oprema metoda sinteze.Njegova karakteristika visoku efikasnost, jednostavnost u radu i održavanju.Kalup bloka uglavnom гидровлическим, strojeve, opremu kao što su bočna linija, vibrira i отжимает kako biste dovršili blokovi kalup.

2. Dizajn i izrada ovog stroja u skladu sa zahtjevom i standard

3. Visok stupanj automatizacije, толковейшее e-upravljanje, automatski proces проконтролирован preliminarnim PLC(Programmable regulatorom), ulazni signal i trgovina отростчатых podataka i zaslon osjetljiv na dodir za blokova, to je idealno, fleksibilno ljudskog sučelja razgovora.

4. Dobra pouzdanost, sklonost hidrauličkog sustava za naprednu tehnologiju i savršeno majstorstvo dizajna.Koristite samostalnu hidrauličnu stanicu integriranog tipa.Izbjegavajte utjecaj prašine i vibracija glavni stroj na hidraulički sustav.

5. Dobra приспособляемостьь sirovina, napredna tehnologija kalup vibracije koraka.Adaptacija mjera različitim uvjetima.Korist svih vrsta неныжных pepela i šljake, osjetno smanjuje doziranje cementa, čini mnoge vrste kvalitetnih nošenjem ili non-nošenjem blokova.

Primjena

Cigle su izrađeni od gline.Cigle su naširoko koristi u različitim zgradama.Oni su glavne komponente različitih zidova.Cigle od različitih materijala imaju različita primjena.Pogledajmo ih detaljnije.Koje prednosti?

1. Materijal betonske cigle izdržljiv, koji u osnovi ima ulogu punjenje i izolacije, i u isto vrijeme može odoljeti potresima.Sada, kada tepiha pojavljuju sve češće i češće, mnoge zgrade koriste betonski пустотелые cigle kao демпфирующих dizajna.

2. Glinene cigle izrađeni su od lokalnih materijala, jeftini, izdržljivi, imaju prednosti zaštite od požara, za toplinsku izolaciju, zvučnu izolaciju, upijanja vode i tako dalje, a također se široko koristi u civilnom izgradnji.Lom opeke, također se može koristiti kao agregat za beton.

3. Vapno-pješčane cigle izrađeni su od vapna i kvarcnog pijeska, pijeska ili finog pješčenjaka u odgovarajućem omjeru, koji suptilno drobi, miješa s vodom, полусухо se pritisne i формуются i отверждаются автоклавом.Cigle letenje pepela izrađeni su od flying pepela kao osnovna sirovina, pomiješana s ugljičnog prah ili glinom i drugim цементирующими materijalima, i izrađeni su po doziranje, prešanje, sušenje i pečenje, što vam omogućuje da u potpunosti iskoristiti ostatke industrijskog otpada i štedi gorivo.

4. Imenovanje keramičke mozaik pločice, keramičke mozaik pločice (također poznat kao "mozaik") na primer, - to je tlo od malih pločica.U svojim varijantama boja može biti sastavljen u različite obrasce, otuda i naziv "Mozaika cigle"; ova vrsta cigle ima glatku površinu, čvrstu teksturu, razne boje, duže traje, a i kiseline, lužine, vatra, istrošenost, neprohodan, lako моющийся.Keramičke mozaik pločice se često koristi na podu kupaonice, kuhinje, laboratorije i sl.

5. Travnjak cigle su izrađene od 100% recikliranog polietilena visoke gustoće s pomoću naprednih njemački tehnologije, tako da oni mogu biti reciklirani.Proizvod je izdržljiv, lagan i jednostavan za instalaciju.Za vrhunsku kvalitetu i jednostavan dizajn stvorili idealnu čistu zelenu seriju proizvoda.To je nova svijetla točka u vrt uređenih proizvodima i idealna zamjena cementnog biljni кирпичам.

Postrojenja i stvarne slike

Pakiranje i Dostava

Pakiranje detalji

1. Izvan paketa: Standardni pomorski slučajevi izvoz plwywood izvoz;

2. Paket Innner:Stretch film i plastična folija za vlažnost;

3. Подгонянный prema vašem zahtjevu.

Rok isporuke

U roku od jednog tjedna

Dostava

Luka: Tianjin, Qingdao, Šangaj ili drugim lukama u skladu s vašim zahtjevima.

Morski prijevoz: FOB/CIF/DDU citat sve na raspolaganju.

Način prijevoza: logistikom; vozila; vožnja vlakom; plovidbe; zrakoplovom itd.

O tvrtki

Henan Yugong Machinery Co., Ltd.is veliki машиностроительное venture, koja je specijalizirana u istraživanju i razvoju, proizvodnji i prodaji rudarstva, tunela, cesta i мостостроительного opreme i tako dalje.

Smatramo da je kvalitetan može nam dati opstanak, tako da vam pružamo samo najbolje proizvode.Svi proizvodi su visoke kvalitete u skladu s međunarodnim standardima i visoko rangiran svim kupcima u zemlji i inozemstvu.

Cijelo osoblje naše tvrtke profesionalno osposobljeni, tako možemo vam preporučiti najprikladniji oprema.Svaki stroj će biti strogo testirane prije isporuke.Bilo koje pitanje o automobilu će biti odgovoreno u roku od 24 sata.Pozivamo vas da postanete naš novi klijent!

Pitanja i odgovori

1. Vi ste trgovačko društvo ili proizvođač?

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena